maanantai 6. huhtikuuta 2015

Monen Juuston KinkkuPannari ♥




















Jääkaapista löytyi avattuja juustoja moneen lähtöön ja
tänään ne pääsivät herkulliseen
suolaiseen pannariin

8 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
200 g edamraastetta
100 g murustettua fetajuustoa
100 g murustettua sinihomejuustoa
150 g kinkkua
2 punasipulia
puntti rucolaa
puntti persiljaa
1 ½ dl mantelijauhetta
suolaa, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta,
timjamia, chilirouhetta, mustapippuria
  ( nää on näitä miun perusmausteita ja jokainen toki laittaa ne
    oman maun suosikit maustamaan )

Vatkaa munat ja kerma kevyesti.
Lisää juustot ja sekoita.
Kuullota pilkotut punasipulit voissa ja
lisää massaan pilkotun kinkun kanssa.
Lisää persilja ja rucola revittyinä pieneksi ja
mausta. Lisää lopuksi mantelijauhe mukaan ja
sekoita massa huolellisesti.
Kaada massa pellille leivinpaperin päälle ja
paista 200 asteessa noin puolisen tuntia tai
tarvittava aika.

Anna vetäytyä puolisen tuntia ja
herkuttele vaikka salaatin kera.
Ja tää on taas oiva eväs vaikka töihin taikka
aamu/iltapalalle.
Ja makumaailmahan muuttuu tekijän ja kaappien sisällön mukkaan.
Kätevä jääkaappijämien
sijoituskohde...
Ja tais unohtua mainita että on myös todella
hyvää







3 kommenttia:

  1. Toinen kerta jo kun teen tätä, sopii hyvin pikaevääksi töihin ja aamiaiselle. Olen kokeillut pekonitäytteellä ja kana-fetatäytteellä, kiitos hyvästä blogista!

    VastaaPoista
  2. Toinen kerta jo kun teen tätä, sopii hyvin pikaevääksi töihin ja aamiaiselle. Olen kokeillut pekonitäytteellä ja kana-fetatäytteellä, kiitos hyvästä blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Selire kommentista ja
      palautteesta! <3

      Poista