keskiviikko 7. toukokuuta 2014

TonnikalaPaprikaPiiras ♥




















Pohja : ( 20 cm ) 

 

30 g pehmeää voita
75 g juustoraastetta
40 g mantelijauhetta
n. 2 dl pofiberiä
1 kananmuna
suolaripsaus
1 tl leivinjauhetta

Nypi juustoraaste ja jauhot voihin,
lisää muna, suola ja
leivinjauhe.
Laita taikina jääkaappiin
tekeytymään noin tunniksi.
Taputtele taikina irtopohjavuuan pohjalle ja
reunoille.
Esipaista 200 asteessa noin
10 minuuttia ja
anna jäähtyä ennen täyttämistä.

Täyte:  

 

1 purkki tonnikalaa
1 iso punainen paprika
1 iso punasipuli
2 valkosipulinkynttä
nippu lehtipersiljaa
150 g savusulatejuustoa
150 g mozzarellaraastetta
1.5 dl kermaa
6 kirsikkatomaattia paloiteltuna
1 kananmuna
suolaa, paprikajauhetta, cayennepippuria, mustapippuria,
timjamia, oreganoa

Kuullota pilkottu paprika ja
pilkottu sipuli voi-öljyssä.
Lisää sekaan tonnikala, valkosipuli, mausteet ja
savusulatejuusto.
Anna pulputella matalalla lämmöllä hetki.
Lisää lehtipersilja ja
anna täytteen jäähtyä hieman.
Sekoita kipossa mozzarellaraaste,
kerma, muna ja
kirsikkatomaatit.
Kaada tonnikalatäyte esipaistetun pohjan päälle ja
kuorruta se juusto-kermaseoksella.
Paista piirasta
175-200 asteessa noin
puolisen tuntia.

Anna jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista.
Sopii hyvin kaffepöydän suolaiseksi tarjottavaksi taikka
ihan ateriana raikkaan salaatin kera.

Nam






6 kommenttia:

  1. Kuulostaa maukkaalta ja näyttää hyvältä ❤️

    VastaaPoista
  2. Anneaulikki,
    Kiitos Siulle ja
    ihana kun Jätit kommenttia ♥

    VastaaPoista
  3. Täällä testaillaan, minä luettelen ohjeita ja mies toimii ohjeiden mukaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annalle, kiva kun Jätit kommenttia ♥
      Toivottavasti maistuu
      Teillekkin :)

      Poista
  4. Pohja on just menossa uuniin ;) Kiitos näistä ihanista ohjeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi Siulle ja
      ihana kun Jätit kommenttia ♥

      Poista